Tomma hus

Har du ett obebott hus på landet eller letar du efter ett?  Det finns få bostäder att köpa eller hyra och många som flyttar till Östersunds kommun vill bo på landsbygden. Många husägare har fått det här brevet från oss där vi uppmuntrar till att ge fler möjlighet att bo på vår landsbygd. Husägare som är intresserade av att sälja sitt hus kan enkelt komma i kontakt med alla mäklare i Östersund via vårt formulär, eller skapa en annons för uthyrning. Husletare kan också annonsera gratis genom att skapa ett annonskonto.

På kommersiella sidor som Hemnet, Blocket och Facebookgruppen Jag räddade ett ödehus – Köp- och sälj  kan köpare och säljare eller uthyrare och hyresgäst komma i kontakt med varandra. Det finns också mycket inspiration från andra som ”räddat ett ödehus” t.ex. i gruppen  Jag räddade ett Ödehus.

Sälja bostad på landet?

Kom enkelt i kontakt med alla mäklare i kommunen genom vårt kontaktformulär. Vi vet att det kan finnas många anledningar till att en försäljning inte blir av, men med hjälp av en duktig mäklare kan du få det stöd du behöver!

Kontakta mäklare

Hyra och hyra ut på landet

Här erbjuder vi dig som är intresserad av att hyra ut eller hyra bostad på landet att annonsera gratis. Läs gärna om Sverker Jämtgård som berättar om hur det är att hyra ut, och ta del av  några tips och råd för den som vill hyra ut eller hyra ett hus.

Hyresannonser
Skapa annonskonto
Mina annonser
Hyresavtal, lagar och regler
Inspiration