Östersund Included

Sara Gärdegård och Johanna Thofelt

HÄNG MED OSS PÅ ROLIGA AKTIVITETER!

Sara Gärdegård och Johanna Thofelt tar dig med på olika aktiviteter så att du kan lära känna fler Östersundsbor, nya som gamla.

SARA: Jag är född och uppvuxen i Östersund men tog en detour på 10 år och kan nu stoltsera som hemvändare. Egentligen spenderade jag inte så mycket tid ute som barn men är glad att jag får upptäcka allt den har att erbjuda som vuxen. Idag driver jag en strategisk designbyrå, lär mig ständigt nya saker och är nyfiken på livet. Mår som bäst gör jag på en fjälltopp stirrandes på solnedgången tillsammans med min hund Francis & i gott sällskap.

JOHANNA: För mig är Jämtland fjällen och staden och kan garra säga att staden används mest. Självklart tar jag mig ut och upp ibland men för mig är det bästa med att bo här att det finns lite av varje. Mitt största intresse är mode och jag kastar gärna saker, du vet allt från en boll till en kniv eller yxa. Jag är 100% sommar, då mår jag som bäst och vill helst bara cykla till vattnet och sitta i solen. Jag jobbar som strateg på en byrå och bor med min sambo i ett ständigt förändrande hem. Kan tillägga att organisera och flytta runt grejer är en specialitet. Jag kan inte alls laga mat men däremot gillar jag att äta och är en allmän mångsysslare som kan lite av det mesta och tycker nästan allt är kul.

 

Saras aktivitet

Sara lägger upp sin aktivitet här inom kort.

Anmäl dig här:  Johannas aktivitet

  Johanna kommer att genomföra sina aktiviteter under sommaren och hösten. Hon återkommer med information när det är klart.

  Anmäl dig här:   Snowboardåkare

   Fler aktiviteter

   Vi återkommer med fler aktiviteter inom kort.

    

   Tidigare aktiviteter:

   Brädåkning

   Boka in den 24/2 för att åka bräda tillsammans med ett gäng nyinflyttade jämtar och urjämtar.
   Samling: nedanför värmestugan i Bydalen klockan 09.30 fredagen den 24/2.