Aktiviteter i stan

löpning östersund

Östersund spritter av saker att hitta på tillsammans

I Östersund finns gott om personer som tar initiativ till att göra olika aktiviteter tillsammans; löpning, cykling, paddling, skidåkning, handarbete och mycket mer. Vissa krogar och restauranger erbjuder också olika sociala aktiviteter.

Här följer ett axplock av det som händer i Östersund. Fler aktiviteter hittar du i Visit Östersunds evenemangskalender.

Läs mer
Quizkvällar på Östersunds pubar

Quiz

Flera av Östersunds pubar erbjuder Quiz-kvällar. Bilda ett lag med nya eller gamla vänner och utmana andra lag inom allt från populärkultur till mat och dryck. Ett lättsamt sätt att träffa nya människor!

Quiz på Brunkullan
Quiz på Bishop Arms
Quiz på Gamla Teatern
Inlöparna med Hej Främling

Löpargrupper

Man ser dem överallt; stora eller små grupper av löpare som pratar, skrattar och flåsar tillsammans. I Östersund finns flera löpargrupper som gör löpning till en rolig och inspirerande aktivitet. Du är välkommen oavsett erfarenhet och form – det finns träningspass som passar alla.

Be Active
Inlöparna med Hej Främling
Matstafetten i Östersund

Matstafetten

Matstafetten är en spännande helkväll för dig som vill träffa nya människor och äta god mat. Du bildar par med en vän, släkting eller partner och får i uppdrag att laga förrätt, huvudrätt eller efterrätt. Den rätt som ni lagar äts hemma hos er, övriga rätter äts hos någon annan! Kvällen avslutas med en stor efterfest. Nästa matstafett anordnas den 13 maj.

Läs mer