Karriärval

Ditt karriärval formar din framtid. Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden eller vill byta riktning, finns det mängder av möjligheter att utforska. Hitta en karriär som matchar dina intressen eller där du kan utveckla dina talanger.

två män i jobbmöte på Hamngatan magasinet

Lediga jobb i Östersund!

Söker du nytt jobb? Då ska du leta här. I Östersund finns en varierad och stark arbetsmarknad med ungefär 5000 företag. Många av dem letar efter ny kompetens. Kanske just din. Vi ser en stor efterfrågan på medarbetare inom IT, data, ekonomi, restaurang, vård och skola. Pedagoger, ingenjörer och yrkeschaufförer behövs också.

Här finns många innovativa företag med visioner och driv. Och eldsjälar som tänker nytt och bidrar till utveckling. Vissa med koppling till spännande forskningsprojekt i internationell framkant vid Mittuniversitetet, till exempel Sportstech och Vintersportcentrum. Företagen är mindre eller medelstora inom allt från tillverkningsindustri till kunskaps-, tjänste- och turismföretag. Vi har också ett kluster av statliga etableringar, närmare 50 arbetsplatser, som behöver kvalificerade medarbetare.

Jobb "Leva i Östersund"
Lediga jobb via Arbetsförmedlingen
Jobba i Östersunds kommun
Stöd för arbetssökande
Rekryteringsföretag Östersund
Jobbland
Säsongsjobba i fjällen

Utbildning

Oavsett om du är nyinflyttad eller bor i kommunen vill vi göra det enkelt för dig att hitta rätt bland alla utbildningar. Här får ni snabbt och smidigt information om vilka alternativ som finns. I Östersund ligger dessutom Mittuniversitetet, för den som vill gå vidare till högre studier.

Mittuniversitetet
Vuxenutbildning
Gymnasium
Folkuniversitetet

Rekryteringsföretag

Rekryteringsföretagen har expertkunskap om arbetsmarknaden i Östersund som specialiserar sig på att hitta lämpliga kandidater för specifika roller till olika arbetsgivare.

Rekryteringsföretag