Östersund Included

Fyra unga människkor fikar på Storgatan

ÄR DU NY I STAN? KOM OCH HÄNG MED OSS!

Östersund jobbar tillsammans med flera olika ambassadörer och samarbetspartners som bjuder in till aktiviteter under året. Det är här du ska hålla koll om du är sugen på att prova på en ny aktivitet eller bara vill lära känna fler människor i stan.

Vi lägger till evenemang på den här sidan löpande under året.

Häng med!

Johannas aktiviteter

Johanna bjuder in till brännboll med en kväll på Stråket för de som vill. Återkommer med datum.

Anmälan öppnas senare!

SARAS AKTIVITET

Sara anordnar en picknick vid Jamtlibryggan i augusti.

Anmälan öppnas senare!

 

Sara Gärdegård och Johanna Thofelt

AKTIVITETER MED SARA OCH JOHANNA

Sara Gärdegård och Johanna Thofelt tar dig med på olika aktiviteter så att du kan lära känna fler Östersundsbor, nya som gamla.

SARA: Jag är född och uppvuxen i Östersund men tog en detour på 10 år och kan nu stoltsera som hemvändare. Egentligen spenderade jag inte så mycket tid ute som barn men är glad att jag får upptäcka allt den har att erbjuda som vuxen. Idag driver jag en strategisk designbyrå, lär mig ständigt nya saker och är nyfiken på livet. Mår som bäst gör jag på en fjälltopp stirrandes på solnedgången tillsammans med min hund Francis & i gott sällskap.

JOHANNA: För mig är Jämtland fjällen och staden och kan garra säga att staden används mest. Självklart tar jag mig ut och upp ibland men för mig är det bästa med att bo här att det finns lite av varje. Mitt största intresse är mode och jag kastar gärna saker, du vet allt från en boll till en kniv eller yxa. Jag är 100% sommar, då mår jag som bäst och vill helst bara cykla till vattnet och sitta i solen. Jag jobbar som strateg på en byrå och bor med min sambo i ett ständigt förändrande hem. Kan tillägga att organisera och flytta runt grejer är en specialitet. Jag kan inte alls laga mat men däremot gillar jag att äta och är en allmän mångsysslare som kan lite av det mesta och tycker nästan allt är kul.

 

Händer som drejar

ÖVRIGA SOCIALA INITIATIV

Intresserad av att kallbada?
Delta i kommande kallbad den 27 april klockan 11.00-13.00. Samling och information i Badhusparkens café och sen gemensamt bad i Surfbukten.

Kom och spring!
Varje onsdag klockan 11.30 kan du hänga med och springa 5 eller 10 km. Ses på Clarion Östersund.

Testa på Pickleball med Korpen
Testa på en av Sveriges mest växande sporter varje torsdag på Exercishallen, Campus.

Akvarellmålning och luffarslöjd
Odensala kyrka arrangerar detta varje tisdag klockan 10-13.

Prova på att göra din egen ost
Det finns flera datum att välja bland under 2024.

Vill du arrangera ett Östersund Included inspirerat event?
Kontakta:
Lina Lif, Destination Östersund, lina.lif@destinationostersund.se

Karin Henriksson, Östersunds kommun, karin.henriksson@ostersund.se

Det finns också en Facebookgrupp för Östersund Included där man som privatperson eller som förening kan lägga upp ett socialt event och bjuda in andra.