WSP Sverige AB

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi drygt 55 000 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 4 200 medarbetare.

Vi planerar, projekterar, designar och projektleder olika uppdrag inom transport och infrastruktur, fastigheter och byggnader, hållbarhet och miljö, energi och industri samt urban utveckling.

Våra tjänster bidrar till ett hållbart samhällsbyggande.

På Vårt kontor i Östersund sitter vi ca 35 medarbetare med vad vi tycker är Östersunds bästa läge. Mitt i staden, mitt på Stortorget med utsikt över Storsjön och skidbackarna på Frösön. Buss- och tågförbindelser runt knuten!

WSP Sverige AB

Webbplats

Lediga tjänster

Publiceringsdatum: 03 juni — Visas till: 30 juni

UPPDRAGSANSVARIG INOM BYGGKONSTRUKTION

Företag: WSP Sverige AB

Beskrivning:

Nyckeln till vår framgång är våra medarbetare och vi lägger stor vikt vid både kompetens- och teknikutveckling. På WSP värderar vi trivsel och gemenskap på avdelningen högt.

Anställningsform: Heltid

Läs mer

Publiceringsdatum: 03 juni — Visas till: 30 juni

Gruppchef inom Byggkonstruktion

Företag: WSP Sverige AB

Beskrivning:

Tjänsten som gruppchef i Östersund är varierande och innebär dels ett övergripande ansvar för teamets verksamhet med fokus på tillväxt, samt att utöka och utveckla det befintliga team.

Anställningsform: Heltid

Läs mer