Synsam Group

MADE IN SWEDEN - AV DIG

Nu slår vi upp portarna till vårt nya produktions- och innovationscenter på Frösön i Östersund – den första storskaliga tillverkningsindustrin för glasögonbågar i Norden.

Nu har vi påbörjat produktionen och flytten av våra glasögonbågar från Asien till Frösön utanför Östersund. Första kollektionen som vi producerar i vårt produktions- och innovationscenter heter Jämtö™!  Vår produktionskapacitet kommer att uppgå till en miljon glasögon per år och i takt med att vi ökar volymerna behöver vi anställa fler medarbetare på Frösön.

Personalstyrkan som arbetar i anläggningen och med våra kollektioner uppgår just nu till cirka 50 medarbetare. I takt med att vår produktion ökar välkomnar vi nya medarbetare, rekryteringen pågår löpande. Vi söker medarbetare till bland annat vår produktion, administrativa roller samt till ledande roller inom produktion och teknik.

Nu är vi igång, men vi kommer fortsätta att rekrytera även framöver! Håll gärna utkik på synsam.se/madeinsweden – här kommer vi löpande publicera nya tjänster i takt med att vi fortsätter växa och rekrytera.

 

Vid frågor kring etableringen eller rekryteringen, kontakta madeinsweden@synsam.com

 

 

Synsam Group är en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen och erbjuder unika lösningar inom både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa. Koncernen finns i Norden, har cirka 3700 medarbetare och en total omsättning på cirka 5 miljarder SEK. Totalt har koncernen cirka 500 butiker som drivs under varumärkena Synsam, Ai Eyewear samt Profil Optik i Danmark. Synsam Group har genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept drivit en tillväxt och lönsamhetsutveckling som är bland de högsta i Europa. Synsam korades för tredje året i rad till Sveriges mest hållbara optiker i Sustainable Brand Index 2021.

Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM).
www.synsamgroup.com

Synsam Group

Webbplats

Lediga tjänster

Publiceringsdatum: 18 november — Visas till: 18 december

Teknisk chef till Synsam Innovation Center

Företag: Synsam Group

Beskrivning:

I augusti 2022 slog Synsam upp portarna till sitt nya produktions- och innovationscentret på Frösön i Östersund! Vill du ha en nyckelroll i den första storskaliga tillverkningsindustrin för glasögonbågar i Norden? Nu har du chansen.

Anställningsform: Heltid

Läs mer