Synsam Group

SOON MADE IN SWEDEN

Just nu tittar du rakt in i framtiden. Du ser något som ännu inte riktigt finns. En dröm som nu blir verklighet. Inom en snar framtid flyttar vi nämligen hem vår produktutveckling och produktion till vår nybyggda glasögonfabrik och innovationscenter på Frösön.
Det är en flytt som skapar skillnad som syns. Det är en satsning som ger många nya arbetstillfällen och en produktionskapacitet på en miljon glasögon om året av återvunna och lokala material. Allt för att vår miljöpåverkan ska bli så minimal och skonsam som möjligt.
Vi kommer att behöva såväl medarbetare som ledande roller inom produktion,
men även tjänstemän och administrativ personal till det team som ska formas för att förverkliga vår glasögonfabrik och vårt innovationscenter i Östersund.

 

Rekryteringen är startad! Håll gärna utkik på synsam.se/madeinsweden – här kommer vi under 2022 löpande publicera nya tjänster.

Vid frågor kring etableringen eller rekryteringen, kontakta madeinsweden@synsam.com

 

 

Synsam Group är en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen och erbjuder unika lösningar inom både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa. Koncernen finns i Norden, har cirka 3500 medarbetare och en total omsättning på cirka 5 miljarder SEK. Totalt har koncernen cirka 500 butiker som drivs under varumärkena Synsam, Ai Eyewear samt Profil Optik i Danmark. Synsam Group har genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept drivit en tillväxt och lönsamhetsutveckling som är bland de högsta i Europa. Synsam korades för tredje året i rad till Sveriges mest hållbara optiker i Sustainable Brand Index 2021.

Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM).
www.synsamgroup.com

Synsam Group

Webbplats

Lediga tjänster

Publiceringsdatum: 11 juni — Visas till: 27 juni

Produktionsmedarbetare till Synsam Innovation Center på Frösön

Företag: Synsam Group

Beskrivning:

Vi fortsätter växa och söker nu fler produktionsmedarbetare som vill vara med och bygga upp vår helt nya produktion!

Anställningsform: Heltid

Läs mer