Stabilisator AB

Våra kunder är bäst på sin kärnverksamhet - Vi är bäst på det andra. Vårt mål är att lyfta våra kunders verksamhet från något bra till mycket bättre.

Stabilisator startades 2004 med en tanke om att vara det lilla företagets hela administrativa avdelning. Vi arbetar utifrån ett perspektiv där vi vill erbjuda kunden mer än en ren redovisningstjänst.

Vårt företag grundades med en tanke att vi skulle fungera som det mindre företagets egna ekonomiavdelning och erbjuda en helhetslösning med tjänster utöver bokföring som rådgivning, juridisk hjälp och andra administrativa tjänster som en företagare kan behöva. Vi har alltid varit noga med att stå kunden nära, detta för att skapa en djupare relation som ger oss möjlighet att förstå kunden, både företaget och personen bakom, och därigenom kunna ge bättre rådgivning.

Vår målsättning är att du skall driva ditt företag men vi ska se till att du lyckas!

Vår dörr alltid står öppen och kaffebryggaren är på! Vi ser väldigt mycket fram emot ditt besök men vi ser gärna att du skickar över dina ekonomiska underlag elektroniskt. Ett exempel på det är vårt samarbete i affärssystemet Visma Eekonomi, där många av våra kunder helt enkelt bara delar sin plattform med oss och låter oss göra allt de som de själva vill slippa.

Välkommen in på en kopp kaffe så får vi berätta vad vi kan göra för just dig!

Stabilisator AB

Webbplats