Skatteverkets it-avdelning i Östersund

Tillsammans gör vi samhället möjligt

Vill du vara en del av en it-avdelning som erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och där kunskapsutbyte är en naturlig del av din vardag?

Hos oss arbetar du i ett team där ni tillsammans jobbar med teamets uppgifter från ”ax till limpa” och där olika discipliner såsom krav, utveckling, test, testautomation och driftsättning ingår. Arbetet bedrivs agilt med tät kundkontakt, frekventa leveranser och stor flexibilitet och förändringsbenägenhet.

Vår komplexa och breda utvecklingsmiljö bjuder på spännande utmaningar och stimulerar till kreativa lösningar.

Skatteverkets it-avdelning finns på sju orter. På östersundskontoret arbetar ca 65 anställda och ca 15 konsulter inom it. I Östersund har Skatteverket även verksamhet inom beskattning, kompetensutveckling och intern service.

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Skatteverkets it-avdelning i Östersund

Webbplats

Aktuella annonser

IT

Publicerat: 25 mars — Visas till: 20 april

Systemutvecklare

Företag: Skatteverkets IT-avdelning

Beskrivning:

Du som nyligen avslutat, eller håller på att avsluta, en akademisk utbildning. Vill du vara en del av en it-avdelning som erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter där kunskapsutbyte är en naturlig del av din vardag?

Anställningsform: Heltid

Läs mer

IT

Publicerat: 06 februari — Visas till: 05 april

Spontanansökan för it-jobb

Företag: Skatteverkets it-avd

Beskrivning:

Vill du jobba i ett agilt team i nära samarbete mellan it och verksamhet? Hos oss får du möjlighet att utveckla smarta lösningar för att möta kundens behov och skapa samhällsnytta. Vi söker medarbetare i olika roller.

Anställningsform: Heltid

Läs mer