Östersunds kommun

Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Hur kan du vara med och göra Östersund bättre?

Vi vässar välfärden inom många områden för att Östersund ska bli till en bättre plats att leva, verka, vistas och växa i. Att jobba för Östersunds kommun är för dig som vill utvecklas som individ och göra skillnad. För dig som vill vara med och bygga Östersund för framtiden.

Du är viktig. På riktigt.
För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Hos oss har du stora möjligheter att påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och utveckla nya sätt att utföra tjänster. Tillsammans bygger vi ett framtida Östersund som lockar människor att bo och verka i kommunen.

Här kan du utvecklas som individ
Att jobba för Östersunds kommun är för dig som vill utvecklas som individ. Vi ger utrymme för lärande, nytänkande och utveckling.

Med ett stort hjärta. På riktigt
Att jobba för Östersunds kommun är att respektera varandra för de vi är och dem vi är till för. Vi ser till allas bästa och visar omtanke för varandra.

Vi behöver bli fler
Vi står inför samma utmaningar som resten av den offentliga sektorn i landet och vi behöver bli fler. Just nu söker vi särskilt medarbetare inom vård- och omsorg och pedagogik. Mer om våra lediga jobb och oss som arbetsgivare hittar du på vår webbplats. Vi finns även på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Helen valde Östersund
Förutom det vi har att erbjuda som arbetsgivare kan man ju inte komma ifrån att Östersund också är en fantastisk plats på jorden. Helen Johannesson tog med sig familjen och flyttade till Östersund från storstadsmetropolen Göteborg!

Östersunds kommun

Webbplats

Lediga tjänster

Publiceringsdatum: 02 november — Visas till: 31 januari

Utbildad förskollärare 100% till förskolan Remonthagen

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför och dokumenterar verksamheten och barns lärande. Remonthagen är en relativ nybyggd förskola med fantastiska lokaler och närhet till stora naturområden.

Anställningsform: Tillsvidare på heltid.

Läs mer