Östersunds kommun

Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Hur kan du vara med och göra Östersund bättre?

Vi vässar välfärden inom många områden för att Östersund ska bli till en bättre plats att leva, verka, vistas och växa i. Att jobba för Östersunds kommun är för dig som vill utvecklas som individ och göra skillnad. För dig som vill vara med och bygga Östersund för framtiden.

Du är viktig. På riktigt.
För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Hos oss har du stora möjligheter att påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och utveckla nya sätt att utföra tjänster. Tillsammans bygger vi ett framtida Östersund som lockar människor att bo och verka i kommunen.

Här kan du utvecklas som individ
Att jobba för Östersunds kommun är för dig som vill utvecklas som individ. Vi ger utrymme för lärande, nytänkande och utveckling.

Med ett stort hjärta. På riktigt
Att jobba för Östersunds kommun är att respektera varandra för de vi är och dem vi är till för. Vi ser till allas bästa och visar omtanke för varandra.

Vi behöver bli fler
Vi står inför samma utmaningar som resten av den offentliga sektorn i landet och vi behöver bli fler. Just nu söker vi särskilt medarbetare inom vård- och omsorg och pedagogik. Mer om våra lediga jobb och oss som arbetsgivare hittar du på vår webbplats. Vi finns även på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Helen valde Östersund
Förutom det vi har att erbjuda som arbetsgivare kan man ju inte komma ifrån att Östersund också är en fantastisk plats på jorden. Helen Johannesson tog med sig familjen och flyttade till Östersund från storstadsmetropolen Göteborg!

Östersunds kommun

Webbplats

Aktuella annonser

Tjänster inom förskola

Publicerat: 10 juli — Visas till: 12 augusti

Förskollärare till Stadsdel Norr

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Vi söker nu en förskollärare till Stadsdel Norr. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska undervisningen. Vi ser gärna att du är kreativ, aktiv och närvarande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare

Läs mer

Tjänster inom skola

Publicerat: 10 juli — Visas till: 10 augusti

Lärare årskurs 4-6 till Vallaskolan

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Vi söker nu en klasslärare till vårt 4-6 arbetslag. På vår skola omges du av kollegor som är professionella och engagerade där vi också har höga förväntningar på varandra. Ett gott samarbetsklimat kännetecknar Vallaskolan. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare

Läs mer

Tjänster inom förskola

Publicerat: 10 juli — Visas till: 10 september

Förskollärare till Tandsbyns förskola

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Bara en halvtimme utanför Östersund ligger denna pärla i en framåtsträvande och levande by under tillväxt. Nu arbetar vi för fullt med att utveckla och förbättra vår verksamhet för att kunna ta emot fler barn, och då behöver vi dig!

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare

Läs mer

Undersköterskor

Publicerat: 10 juli — Visas till: 14 augusti

Undersköterska till Solsången

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Vi söker nu en undersköterska för tillsvidareanställning på 75 % med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad. Solsången är ett särskilt boende beläget på Körfältet och har 21 lägenheter fördelat på tre avdelningar. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare

Läs mer

Tjänster inom skola

Publicerat: 10 juli — Visas till: 16 augusti

Lärare till samisk integrering i Östersunds kommun

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Vi söker nu en lärare med behörighet att undervisa i åk 1-9. Du har goda samiska språkkunskaper och är väl förtrogen med samisk samhällsstruktur. Du ska ha god kännedom om hur dessa kunskaper kan kombineras med grundskolans styrdokument.

Anställningsform: Visstidsanställning, 75 %

Läs mer

Övriga jobb

Publicerat: 26 juni — Visas till: 26 augusti

Planarkitekt

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Östersunds kommun växer och vi söker dig som vill vara med i det spännande arbetet med att utveckla och forma Jämtlands största stad. Du blir en del av plangruppen som ansvarar för stadens planering som arbetar med en mångfald av uppdrag.

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare

Läs mer