Östersunds kommun

Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Hur kan du vara med och göra Östersund bättre?

Vi vässar välfärden inom många områden för att Östersund ska bli till en bättre plats att leva, verka, vistas och växa i. Att jobba för Östersunds kommun är för dig som vill utvecklas som individ och göra skillnad. För dig som vill vara med och bygga Östersund för framtiden.

Du är viktig. På riktigt.
För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Hos oss har du stora möjligheter att påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och utveckla nya sätt att utföra tjänster. Tillsammans bygger vi ett framtida Östersund som lockar människor att bo och verka i kommunen.

Här kan du utvecklas som individ
Att jobba för Östersunds kommun är för dig som vill utvecklas som individ. Vi ger utrymme för lärande, nytänkande och utveckling.

Med ett stort hjärta. På riktigt
Att jobba för Östersunds kommun är att respektera varandra för de vi är och dem vi är till för. Vi ser till allas bästa och visar omtanke för varandra.

Vi behöver bli fler
Vi står inför samma utmaningar som resten av den offentliga sektorn i landet och vi behöver bli fler. Just nu söker vi särskilt medarbetare inom vård- och omsorg och pedagogik. Mer om våra lediga jobb och oss som arbetsgivare hittar du på vår webbplats. Vi finns även på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Helen valde Östersund
Förutom det vi har att erbjuda som arbetsgivare kan man ju inte komma ifrån att Östersund också är en fantastisk plats på jorden. Helen Johannesson tog med sig familjen och flyttade till Östersund från storstadsmetropolen Göteborg!

Östersunds kommun

Webbplats

Aktuella annonser

Undersköterskor

Publicerat: 25 mars — Visas till: 15 april

Undersköterska till enheten Kväll/Natt

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Vi söker nu utbildade undersköterskor/vårdbiträden till enheten Kväll/Natt. Du arbetar under natten med personlig omvårdnad i ordinärt boende med stöd av distriktssköterska. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor & är serviceinriktad.

Anställningsform: Deltid

Läs mer

Ekonomi

Publicerat: 25 mars — Visas till: 06 april

Förvaltningsekonom

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Till Samhällsbyggnadsförvaltningen söker vi nu dig med ekonomiexamen, gärna med inriktning mot ekonomistyrning eller motsvarande. Du har dokumenterad erfarenhet av strategiskt arbete med ekonomifrågor och verksamhetsutveckling. Välkommen med ansökan!

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare

Läs mer

Tjänster inom förskola

Publicerat: 25 mars — Visas till: 31 mars

Specialpedagog inom förskolan

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, gärna med erfarenhet från arbete inom förskolan. Huvuduppdraget är att jobba främjande och förebyggande för att utveckla och anpassa lärmiljöer så att alla barn kan utvecklas så långt som möjligt.

Anställningsform: Vikariat, Heltid

Läs mer

Övriga jobb

Publicerat: 06 mars — Visas till: 29 mars

Affärsutvecklare för Etablering av Hållbar Elintensiv Industri

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Till Näringslivskontoret söker vi nu en driven och engagerad affärsutvecklare till projektet Hållbar Elintensiv Industri. Som affärsutvecklare får du en unik möjlighet att aktivt driva och påverka regionens utveckling. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Heltid

Läs mer

Undersköterskor

Publicerat: 06 mars — Visas till: 31 mars

Undersköterska till Västervik SÄBO

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Nu söker vi två undersköterskor som brinner för att arbeta med äldre människor. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med många möten och livsöden där du som bottnar i dig själv verkligen har möjlighet att göra en givande skillnad. Ansök redan idag!

Anställningsform: Tillsvidare

Läs mer

Undersköterskor

Publicerat: 06 mars — Visas till: 29 mars

Undersköterskor till Hemgården i Fåker

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Till Hemgården söker vi nu två undersköterskor som brinner för att arbeta med äldre människor. Som person är du vetgirig, kreativ och ser möjligheter inom ramen för ditt handlingsutrymme där du vågar agera och utvecklas i din yrkesroll.

Anställningsform: Vikariat

Läs mer

Vård

Publicerat: 06 mars — Visas till: 01 april

Arbetsterapeut 100 % till Enheten för Legitimerad personal Område Lit

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

I samband med att vi organiserar oss lite annorlunda och även satsar på att arbeta mer hälsofrämjande behöver vi nu rekrytera ytterligare en legitimerad arbetsterapeut till Enheten för legitimerad personal. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Läs mer

Sjuksköterskor

Publicerat: 06 februari — Visas till: 01 april

Sjuksköterskor och distriktssköterskor till semestervikariat

Företag: Östersunds kommun

Beskrivning:

Välkommen till vackra Östersund i sommar! Vi erbjuder dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska möjlighet att välja var du vill arbeta – vi behöver dig både i stad och på landsbygd. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform: Visstidsanställning

Läs mer