Deloitte AB

Ett kompetenshus inom redovisning, revision, skatt och lön

Är du erfaren revisor, ekonom, eller lönespecialist alternativt helt ny i branschen och har stort intresse av att jobba i team? Värdesätter du omväxling i arbetet och gillar kundkontakt? Vill du kunna arbeta både med stora företag och små? Vill du bli utmanad i ditt yrke samtidigt som du utmanar dig själv i skidbacken? Vill du arbeta med många byråkollegor samtidigt som du vill bo i en mindre stad?

Då ska du till Deloitte Kluster Norr. Vi har kontor i Umeå, Luleå, Sundsvall, Järpen och Östersund. Här blir du en del av ett drivet och engagerat team som vill fortsätta utvecklas framåt. Vi hjälper företagare att utveckla sin verksamhet efter sina individuella behov och förutsättningar men hjälper dem även att uppfylla lagstadgade krav och hålla ordning på att myndighetsrapportering blir korrekt och sker i tid. Vi jobbar med alla typer av kunder; små, stora, börsnoterade i alla branscher. Kunderna finns givetvis i länet men många av dem finns runt om i Sverige och även utomlands.

Mångfalden i vår kundportfölj har medfört att vi byggt en gedigen kompetensplattform och vi fungerar idag som ett kompetenshus. I Östersund t ex är vi den byrån med flest kollegor utanför Stockholm-Göteborg-Malmö men vi arbetar gränsöverskridande med de andra orterna i klustret. I klustret har vi en företagskultur där det är självklart att man delar med sig av sin kunskap. Vår omfattande kundportfölj, våra coachande kollegor samt tillgången till vårt nationella och globala nätverk möjliggör ett livslångt lärande i rollen som konsult.

Deloitte AB

Webbplats

Lediga tjänster

Publiceringsdatum: 03 juni — Visas till: 30 december

Deloitte Östersund – Vi växer och vill bli fler

Företag: Deloitte

Beskrivning:

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter och ingå i världens största konsult– och revisionsnätverk? Hos Deloitte får du möjlighet växa i din yrkesroll tillsammans med erfarna kollegor.

Anställningsform: Heltid

Läs mer