Cygni, part of Accenture

Vi är Sveriges Bästa Arbetsgivare för en systemutvecklare!

Cygni är IT-konsulter, experter inom systemutveckling. Cygnis konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, mobilutvecklare, UX-designers, Digitala Designers, projektledare osv. Alla kompetenser som krävs för att kunna hjälpa våra kunder med att bygga de bästa digitala lösningarna.

Ett konsultbolag kan antingen nischa sig inom en viss bransch eller inom ett visst teknikområde. Vi har valt det senare; oavsett bransch kan vi delta i utvecklingen av våra kunders digitala system. Många av våra kunder upplever också en fördel i att konsulterna har erfarenhet från andra branscher än den kunden själv verkar i.

På vår kundlista återfinns företag och organisationer inom ett flertal branscher såsom media, finans, telekom, spel och retail. De flesta är ledande i sin bransch men vi jobbar även med mindre företag och organisationer.

Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö och Östersund. Många av våra uppdrag utför vi på plats hos våra kunder men vi har också projekt på våra kontor och som helhetsåtaganden ute hos våra kunder. Våra kontor fungerar som naturliga samlingsplatser för konsultmöten, afterworks och andra aktiviteter.

Vi har sedan starten haft som mål att vara den absolut bästa arbetsgivaren för dig som jobbar med digitala lösningar. För oss handlar det om att du ska trivas, hela tiden utvecklas i rätt riktning och dessutom kunna påverka din egen situation. Vad innebär det då att kunna påverka din egen situation? Jo, vi lyssnar helt enkelt på hur du och dina kollegor vill ha det på jobbet. Vilka tekniker ni vill jobba med, vilka kunder ni vill sitta hos och hur ni vill att chefen ska vara. Därför frågar vi er. Ofta. Och följer upp det ni säger – på riktigt.

Som konsult sitter du oftast ute hos våra kunder på olika utmanande uppdrag. Det kan vara alltifrån fullstacksutvecklare på spelbolag till frontendutvecklare i mediabranschen. Du får själv vara med och bestämma hur ditt uppdrag ska se ut!

För att vi ska kunna den absolut främsta arbetsgivaren måste vi välja våra medarbetare med omsorg. Det är helt enkelt viktigt att du passar in, annars är det svårt att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett långt samarbete. Därför är vi väldigt noga vid rekryteringen.

Men viktigast av allt, vi har kul och jobbar tillsammans. Vi hjälper och inspirerar varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

Cygni, part of Accenture

Webbplats