Apoteket AB

Farmaciledare till Apoteket Nornan i Östersund

Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund

Välkommen till Apoteket Nornan i Östersund! Vi finns på Östersunds sjukhus och är ett glatt gäng på fem härliga kollegor som samarbetar i alla uppgifter som behöver göras.

Våra öppettider är 09-17 på vardagar. Övriga tider har vi stängt för liv och vila. Ett måste för hälsan.

 

Många själ att trivas

Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.

Vissa jobb är mer själklara än andra

Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du är med och bidrar till bättre hälsa för våra kunder, samt delar dina kunskaper med kollegor. Du ansvarar för egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller vid behov.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Själklara meriter

Vi söker nu en farmaceut som vill axla rollen som farmaciledare. Rollen innebär att du bland annat ansvarar för att utveckla kundmötet och försäljningen med fokus på farmacidelen tillsammans med säljledaren på apoteket. För att lyckas i rollen behövs ett genuint intresse för försäljning, god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du är med och bidrar till bättre hälsa för våra kunder, samt delar dina kunskaper med kollegor. Du ansvarar för egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller vid behov.

Känns det självklart hittills?

Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Var annonsen mer själklar än självklar? På apoteket.se/karriär kan du ta del av vår finurliga ordbok och lära dig mer om våra skäl och själ för en själklar karriär på Apoteket.

 

Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö. Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.

Kontaktpersoner

Vid eventuella frågor kring tjänsten, kontakta:

Malin Edfeldt
Apotekschef
073-2452856
malin.edfeldt@apoteket.se

Apoteket AB

Webbplats

Lediga tjänster

Publiceringsdatum: 21 februari — Visas till: 31 december

Farmaciledare till Apoteket Nornan i Östersund

Företag: apoteket AB

Beskrivning:

Vi söker nu en farmaceut som vill axla rollen som farmaciledare. Rollen innebär att du bland annat ansvarar för att utveckla kundmötet och försäljningen med fokus på farmacidelen.

Anställningsform: Heltid/deltid

Läs mer