Tomma hus

Har du ett obebott hus på landet? Då har du kanske fått detta brev från oss där vi uppmuntrar dig till att ge fler möjlighet att bo på vår landsbygd. Det finns ont om bostäder att hyra eller köpa och många som flyttar till Östersunds kommun vill bo på landsbygden. Vi vill därför uppmuntra till att hyra ut eller sälja. Vid en inventering hittade vi över 1 500 hus där ingen var folkbokförd, och nu hoppas vi att det i framtiden kommer att lysa i fönstren på några av dessa hus!

Är du en av alla som skulle vilja bo på vår fina landsbygd? Då finns möjlighet att annonsera gratis genom att skapa ett annonskonto här nedanför.

Hyra och hyra ut på landet

Här erbjuder vi dig som är intresserad av att hyra ut eller hyra bostad på landet att annonsera gratis. Läs gärna om Sverker Jämtgård som berättar om hur det är att hyra ut, och ta del av  några tips och råd för den som vill hyra ut eller hyra ett hus.

Hyresannonser
Skapa annonskonto
Mina annonser
Hyresavtal, lagar och regler
Inspiration

Sälja bostad på landet?

Här kan du som är ägare till ett hus på landsbygden i Östersund komma i kontakt med alla mäklare i kommunen genom ett kontaktformulär. Vi vet att det kan finnas många anledningar till att en försäljning inte blir av, men med hjälp av en duktig mäklare kan du få det stöd du behöver!

Kontakta mäklare