Tomma hus

Äger du ett obebott hus på landet? I såfall har du kanske fått det här brevet från oss om att ge fler möjlighet att bo på vår landsbygd. Det är ont om tillgängliga bostäder, både för uthyrning och försäljning, och många som flyttar till Östersund vill bo på landsbygden. Därför vill vi uppmuntra dig att hyra ut eller sälja. I vår inventering har vi hittat över 1,500 hus där ingen är folkbokförd, och nu hoppas vi att det ska bli lysa ljus i fler hus i framtiden!

Är du en av alla de som vill bo på landet och letar hus? Genom att skapa ett annonskonto här kan du annonsera gratis om vem du är och vad du söker.

Familj med litet barn innanför husfönster

Hyra och hyra ut på landet

Vi erbjuder de som vill hyra ut ett hus på landet gratis möjlighet till annonsering här. Du som är intresserad av att hyra ut ett hus kan också ta del av tips och råd och läsa om hur hyresvärden Sverker Jämtgård tycker det är att ha hyresgäster i sina hus.

Hyresannonser
Skapa annonskonto
Mina annonser
Hyresavtal, lagar & regler
Inspiration
Hus, vinter

Sälja ett hus på landet?

Äger du ett hus på landet i i Östersunds kommun som du funderar på att sälja? Här kan du enkelt komma i kontakt med alla mäklare i kommunen, genom vårt formulär. Vi vet att vägen till försäljning ibland kantas av svåra beslut och komplicerade relationer. Med hjälp av en duktig mäklare blir det enklare, och du får det stöd du behöver!

Kontakta mäklare
Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Bor det några barnfamiljer i byn? Finns det någon aktiv idrottsförening? Har jaktlaget plats för fler? Här har vi samlat kontaktuppgifter till ett gäng personer som känner sin bygd väl och som gärna svarar på dina frågor. Kan de inte svara, så känner de garanterat någon annan som kan…

Kontaktpersoner i byar & tätorter