Sandra och Joel

Sandra och Joel drömmer om huset på landet – med rätt läge och stora ytor

Sandra Olofsson och Joel Westlin letar efter ett hus på landet. En plats där de kan ägna sig åt sina intressen, bilda familj och bjuda in släkt och vänner.  

– Det gör inget om huset är ett renoveringsobjekt, bara det har ett fint läge och pendlingsavstånd till stan, säger Joel.   

Längtan till landsbygden är en kombination av att Joel har vuxit upp på landet och att de båda har platskrävande intressen.

­– Vi har båda kreativa intressen. Jag har en stor maskinpark för textil, trä och metall och Sandra målar, gör skulpturer och tycker om att odla. Så det vore fantastiskt med ordentliga ytor för att kunna göra lite större projekt, säger Joel.

Om de får drömma fritt vill de att huset ligger lite avskilt, inom ett bekvämt pendlingsavstånd till stan, nära vatten och med utsikt mot fjällen. Om de får barn i framtiden vill de dessutom att barnen ska kunna springa fritt utan tung trafik inpå knuten.

– När det gäller husets skick är vi öppna för allt, men läge och charm är viktigt! Vi skulle gärna ta oss an en gammal skola, bygdegård eller något annat spännande. Men ett färdigt hus har också sina fördelar säger Sandra.

Läs mer och hitta ditt boende på landet